Starity

Januárban visszatér a One Tree Hill

2011. november 03. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban Tuti Gimi néven futó sorozat elérkezett az utolsó szezonjához, amelynek premierjét Január 11-re tűzték ki.

hirdetés
Januárban visszatér a One Tree Hill

Számos sorozatot nélkülöznünk kell az elkövetkezendő két hónapban a The CW csatornáról, de annál nagyobb durranással térnek vissza kedvenc arcaink a képernyőkre januárban. A jövő év elején kerül bemutatásra a One Tree Hill című sorozat utolsó, kilencedik szezonja is, amely a készítők szerint számos meglepetést tartogat.

A hazánkban csak Tuti Gimi névre keresztelt sorozat első epizódját még 2003-ban mutatták be a nagyközönségnek, és már az elejétől kezdve hatalmas sikert aratott világszerte. A nézettség azután kezdett el csökkenő tendenciát mutatni, mikor a főszereplő Chad Michael Murray és sorozatbeli párja, Hilarie Burton elhagyták Tree Hill városát. Azonban az utolsó évadban a hírek szerint számos szereplő, köztük Lucas Scott is visszatér, hogy felborzolja egy kicsit a kedélyeket.

Sophia Bush volt férjén kívül a január 11-én bemutatásra kerülő 9. évadban újra feltűnik Allison Munn, Scott Holroyd és Devin McGee is, és a pletykák ellenére nem kell nélkülöznünk Bethany Joy Galeottit és James Lafferty-t sem. Reméljük, hogy a majdnem 10 évet megélt sikersorozat méltó lezárást kap a fináléban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek