Starity

Versace-kollekció a H&M-ben

2011. november 03. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Versace, olasz ruhamráka több mint 30 éve uralja a divat iparát, most mégis a közembereknek kedvez.

hirdetés
Versace-kollekció a H&M-ben

A világmárkának számító Versace lejjebb adta a mércér: elérhető áron fogja a H&M-nél árulni a luxusruhákat egy teljes kollekció keretein belül.

Donatella Versace felkérte a H&M-et – mert szerinte ez a bolt képes felvenni a lépést az elképzeléseivel –, hogy dolgozzanak együtt: a válasz természetes igen volt.

Négy hónap kemény munka után megszületett a Versace és a H&M közös gyümölcse: hamarosan árulni fogják a fantasztikus ruhákat – még Magyarországon is!

A tervezőket a sztárok által választott Versace-darabok inspirálták, és itt megemlítették a múzsák közül Cheryl Cole kifinomult ízlését és JLo vad szellemét.

A fenti ruhákat a cég a bulizásra vágyó fiataloknak alkotta, és Abbey Lee modellen csodálhatjuk meg a publikum elé tárt első képeket.

De a ház ígérte, hogy nemcsak az éjszakázásra alkotnak ruhadarabokat, hanem a hétköznapokat is meg akarják édesíteni egy kis eleganciával.

Tényleg széles a skála: a lányok mellett a fiúkra is gondoltak az alkotók: különleges férfi darabokat is legyártottak. Ez a szabás bármelyik srácnak igazi tekintélyt parancsol – nézzünk csak rá a képre!

A divat szerelmeseinek már csak párat kell aludni: november 17-től világszerte elérhető lesz a H&M boltjaiban a kollekció, amelyet a Versace álmodott meg hétköznapi lányoknak és fiúnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek