Starity

Megérkezett Rebecca Ferguson első dala

2011. november 03. 21:09   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a tavalyi brit X Factor második helyezettjének, Rebecca Fergusonnak debütáló kislemeze, a Nothing's Real But Love.

hirdetés
Megérkezett Rebecca Ferguson első dala

A kétgyermekes anyuka, Rebecca Ferguson a brit tehetségkutató hetedik szériájában vált ismertté. Habár nem sikerült megnyernie a versenyt, a nagy népszerűségére való tekintettel azonnal lemezszerződést kínáltak neki.

Rebecca január óta dolgozik saját szólóanyagán. Egy interjúban az album készítésével kapcsolatban elárulta, hogy az elmúlt időben rengeteg élményt szerzett, a dalszövegek írása közben pedig sokat tanult önmagáról, és természetesen alig várja, hogy az emberek végre meghallgathassák december 5-én megjelenő Heaven című albumát.

A korong első kislemeze a Nothing's Real But Love címet viseli. A soulos beütésű szerelmes számot maga Rebecca és Eg White írta, és október közepén debütált a brit rádiókban.

A Nothing's Real But Love hivatalosan, digitális formátumban november 27-étől lesz elérhető. A dalhoz természetesen videoklip is készült, ami az elkövetkezendő hetekben fog megjelenni. Rebecca hivatalos VEVO-csatornáján már megtekinthető egy videó, melyben a csodás hangú énekesnő bandájának kiséretében adja elő a szerzeményt, emellett pedig a dal akusztikus verzióban is meghallgatható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek