Starity

Az éhezők viadala nem az új Alkonyat

2011. november 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre mutatják be a Twilight óta a legnagyobbnak ígérkező szuperprodukciót, Az éhezők viadalát, ezzel kapcsolatban nyilatkozott Jennifer Lawrence.

hirdetés
Az éhezők viadala nem az új Alkonyat

Sokak szerint 2012-ben érkezik az új Twilight, vagyis az Éhezők viadala. No, de vajon mi igaz ebből? Tényleg annyira hasonlít a két történet? A válasz egyszerű: nem, az egyetlen hasonlóság, hogy mindkettő könyv, illetve filmes adaptáció alapja a romantika és a fantasy-vonal.

Katniss Everdeen megformálója, Jennifer Lawrence azt mondja, korai még a két filmet összehasonlítani, és egyébként sem az új Twilightban játszik. „Nagyon büszke vagyok a filmre és a munkánkra, Gary és az egész színészgárda fantasztikus volt. Alig várom, hogy megjelenjen, mert úgy gondolom, ez egy fontos történet" – mesélte a 21 éves színésznő, aki számára nem volt ismeretlen a sztori, hiszen amikor jelentkezett a castingra, már hatalmas rajongója volt Suzanne Collins könyveinek.

Az éhezők viadala 2012. március 22-én kerül az amerikai mozikba, s várhatóan 2013-ban érkezik a triológia következő része, amelynek címe Futótűz. A második részt november 22-én kezdik forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek