Starity

Megjelent Tabáni István új albuma

2011. november 04. 11:11   |   Szerző: hildus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tabáni István nagyra becsüli Máté Pétert, akinek a dalait eddig is gyönyörűen énekelte. Most egy albumba gyűjtötte a hozzá legközelebb álló dalokat, melyek között eddig ismeretlenek is vannak.

hirdetés
Megjelent Tabáni István új albuma

Tabáni István, az ország egyik legismertebb énekese, eddig is szívesen énekelte Máté Péter dalait, melyek különösen szépen szólnak gyönyörű hangján, most pedig egy albumot is szánt nekik. Előző lemezein is voltak ilyen számok, és a nyáron két koncertet is adott a Főnixszel, Máté Péter eredeti zenekarával. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy Ő viszi tovább Máté Péter örökségét. A Múzeumok éjszakáján több ezer ember előtt mutatta be először az eddig ismeretlen Érzést, zene nélkül, kirobbanó sikerrrel.

Most a hozzá legközelebb álló dalokat adta ki egy albumban a Főnix közreműködésével, melynek Érzés lett a címe. A címadó dalhoz hasonlóan vannak alig ismert számok, mint az Engedj el, de megtalálható köztük a Miért szeretsz te mást, az Elsárgult levél vagy az Ő is, amivel már a Csillag születikben nagy sikert aratott.

Az album mégsem nosztalgia-kiadvány, mivel saját stílusában szólaltatja meg a jól ismert dalokat. István Máté Péter emlékének ajánlja az albumot akinek „lelkéből szólt a dal”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek