Starity

Cameron Diaz P. Diddyvel randizik

2011. november 04. 00:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A negyvenes évei felé haladó Cameron Diaz szeptemberben dobta baseballjátékos barátját, akivel egy évig alkotott egy párt. Úgy tűnik, a színésznő máris megtalálta a boldogságot egy másik férfi oldalán.

hirdetés
Cameron Diaz P. Diddyvel randizik

Cameron Diaznak szinte már összes hollywoodi szívtiprót sikerült becserkésznie magának. 1995-ben Matt Dillonnal alkotott egy párt, majd Jared Letóval jött össze, aki el is jegyezte őt. 2003-ban viszont dobta a 30 Seconds to Mars frontemberét Justin Timberlake kedvéért, vele három évig volt együtt. A szakítás után a színésznő sokáig szingli volt, míg össze nem jött Alex Rodriguezzel. Viszont ez a kapcsolat sem tartott tovább egy évnél, így szeptemberben kiadta a baseballjátékos útját.

Hírek szerint a 39 éves színésznő újra kivetette a hálóját, ráadásul nem is akár kire! Cameron P. Diddyt szeretné meghódítani.

„Még korai. Diddy jól szórakozik Cammel, de egyelőre semmi több – nyilatkozta az egyik ismerős. – Mindig is jó barátságban voltak, de amióta mindketten egyedülállóak, közelebb kerültek egymáshoz.”

Köztudott, hogy a rapper imádja szórni a pénzt, így nem csoda, hogy az első randijuk is bővelkedett a luxusban. A pár október 24-én a Catch Roof nevű étteremben vacsorázott, ahol tengeri ételeket ettek. Másnap kiruccantak a Washington Square Parkba, ahol kéz a kézben sétáltak.

„Cameron csakúgy sugárzott. Jól néznek ki együtt” – mesélte az egyik szemtanú.

Azonban nem ez az első alkalom, hogy a két fél közel került egymáshoz. 2008-ban egy bulin elcsattant közöttük egy csók, de semmi több nem történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek