Starity

Hírességek egyenesen Kanadából

2011. november 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanadából megannyi híresség származik, akikről talán még nem hallottál. Most megismerhetsz pár olyan énekest, színészt vagy együttest, akik könnyűszerrel belophatják magukat a szívedbe!

hirdetés
Hírességek egyenesen Kanadából

Kanada – ahonnan a kanadai dollár, a Canada Dry, valamint az egyik legnépszerűbb sport, a jégkorong is származik. Rengeteg híresség, többek közt az Alkonyat Victoriája, Rachelle Lefevre, valamint Joshua Jackson, Leslie Nielsen és Michael J. Fox is ebben az országban született. Az alábbi felsorolásban megismerkedhetsz pár emberkével, akiket talán most meg is kedvelsz!

Jessica Von

25 éves szépség modell, színésznő, sminkes és producer egyben, a fiatal lányt azonban mégsem ismerik sokan. 2005-ben kezdett színészkedni, majd az egy évvel későbbi Bloody Mary című filmben láthatta újra a közönség, ahol a színészkedés mellett sminkesi feladatokat is ellátott. 2009-ben kapott először főszerepet a The Taken című produkcióban, mely nem összekeverendő a Taken – Elrabolva filmmel! Jelenleg színházakban láthatjuk, és az a hír járja, hogy idén, vagy a jövő év elején érkezik új filmje.

Fred St-Gelais

Legtöbben úgy ismerik mint a szintén kanadai Marie Mai férje. 11 éves korában kezdett zenélni, s karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. Pályafutását a Loinel-Groulx főiskolán kezdte, s több hangszeren is megtanult játszani: tud gitározni, dobolni, basszusgitározni, de ért a billentyűs hangszerekhez is. A 37 éves zenész a kanadai Idolban is közreműködött, de írt zenéket az Instant Star és a Ramdam című tévéműsorokba is, valamint nem elfelejtendő, hogy együttműködött Céline Dionnal is.

Billy Talent

Az együttes 1993-ban alakult meg, amikor is egy tehetségkutató műsor színfalai mögött összebarátkoztak. Első albumuk 1998-ban jelent meg, és az Egyesült Amerikai Államokban csak a 194. helyig jutott, ami nem is csoda, hiszen csak 2006-ban tettek szert átütő sikerre. Eddigi utolsó lemezük 2009-ben jelent meg, egy évre rá pedig felléptek kis hazánkban a Sziget berkein belül. A csapat nemrég jelentette be, hogy november végén stúdióba vonulnak, hogy felvegyék legújabb stúdiólemezüket, az X-et, ami majd 2012 elején kerül a boltokba.

Simple Plan

A kanadai együttes elődje a Reset, melyben az énekes, Pierre Bouvier és a basszusgitáros, David Desroiers együtt zenéltek. Később aztán megalakult a Simple Plan nevet viselő banda, mely 2002-ben tett szert hírnévre, mikor kiadták első kislemezüket, az I'm Just a Kidet. Hírnevük tovább fokozódott, mikor megjelent a 2004-es albumuk, Still Not Gettin' Any címmel. Négy évnyi kihagyás után stílusváltás köszöntött be náluk: a Simple Plan című albumukkal sok rajongót vesztettek – de még többet szereztek. Idén jelent meg negyedik korongjuk, mely a Get Your Heart On! címet viseli, és ezen énekelnek egy duettet Marie Maijel, a feltörekvő tehetséggel.


Welcome To My Life – a zenekar egyik leghíresebb dala

Jake Epstein

A Z-aktákban kapta első áttörő szerepét, mely azonnali hírnevet jelentett számára – annak ellenére, hogy gyerekkora óta színészkedik. A nagyobb sikert a Degrassi gimiben szerezte, ahol Craig Manninget alakította, akit az apja folyamatosan bántalmazott. Jelenleg színházakban lép fel, valamint tavaly a Twitteren bejelentette, hogy barátnője kisbabát vár, így előfordulhat, hogy karrierjét egy időre felfüggeszti, hogy családjára koncentráljon.

Michael Seater

Őt is legtöbben a Z-aktából ismerhetik, ahol a tudós Spencer Sharpot formálta meg. Akárcsak Jake Epstein, ő is játszott A Degrassi gimiben, ám csak egy szerep erejéig. Most épp a 18 To Life című sorozatban játszik, következő filmjét jelenleg is forgatja. Fiatalkora ellenére már csaknem harminc produkcióban tűnt fel, s számára még mindig nincs megállás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek