Starity

Tarány Tamást kidobta menyasszonya

2011. november 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, átok ül a tehetségkutató versenyzőin, sorra szakítanak az énekesekkel.

hirdetés
Tarány Tamást kidobta menyasszonya

Néhány napja derült ki, hogy Muri Enikő szingliként folytatja a versenyt, s most Tarány Tamás is magára maradt. A 25 éves énekest mentora, Malek Miklós vigasztalta.

Tamás exmenyasszonya, a 20 éves Viki a hírek szerint azért dobta az X-Faktor tehetségét, mert nem akar magának sztárpárt. Tamás a történtek ellenére gőzerővel készül szombati fellépésére, hogy így is a maximumot tudja kihozni magából.

„Viki döntése annyira meglepett, hogy eleinte el sem akartam hinni. Ő ugyanis nem az a határozott lány, nagyon ritkán jut ilyen komoly elhatározásra, ezért igazi hideg zuhanyként ért, hogy nem szeretné tovább folytatni a kapcsolatunkat. Viki egy civil lány, akitől nagyon távol áll ez a csillogás, amely körülvesz minket az X-Faktorban. Nem bírta elviselni ezt a felhajtást, az állandó fotózkodást, szereplést, ezért úgy döntött, hogy inkább váljunk szét még most, mert ő ebből az életből nem kér” mondta Tamás a Blikknek.

A múlt heti döntőn már nem viselte a gyűrűjét, ám azt mondja, elfodadja volt kedvese döntését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek