Starity

Kelly Clarkson megütné Adele-t

2011. november 04. 18:06   |   Szerző: holló

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két hölgy egy színpadon? Gondoljunk csak bele, a dalaik stílusa, érzelmisége megegyezik, nem rossz párosítás, a jövőben bizonyára láthatjuk őket duettezni.

hirdetés
Kelly Clarkson megütné Adele-t

Kelly Clarkson bevallotta, mindennél szívesebben duettezne az egyébként torokproblémákkal küzdő énekesnővel. A dalaikban bujkáló szerelem vagy éppen fájdalom összeegyeztethető, hangszínük is egy hullámhosszon van.

Korábbi cikkeink egyikében került szóba Adele betegsége és műtéte, sőt, nemrég torokrákkal riogatták a nagyközönséget. Az aggódó rajongókat azonban Adele sajtósa megnyugtatta azt nyilatkozva, szimplán csak meg szeretnék előzni az esetleges, jövőben előforduló betegségeket, amelyek akadályozhatják további pályafutását.

Kelly bánta, hogy egy korábbi közös fellépésüket is le kellett mondaniuk, történetesen a VH1 Divas megrendezése óta szeretné elkapni Adele-t. A betegség azonban tényleg a legrosszabbkor jött, mivel Clarkson kiasszonynak aztán Melissa Etheridge-dzsel kellett szerepelnie.

„Arcon ütném Adele-t! Egyszerűen túl jó. Persze csak kedveskedésből mondom, ne értsétek félre!” – tette hozzá Kelly a félreértések elkerülése végett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek