Starity

Megjelent Katy Perry új klipjének előzetese

2011. november 04. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a népszerű énekesnő legújabb, The One That Got Away című videoklipje. A szám már a hatodik kislemez Katy nagy sikerű Teenage Dream című albumáról.

hirdetés
Megjelent Katy Perry új klipjének előzetese

A 27 éves énekesnő 2010-ben megjelent Teenage Dream című korongjáról eddig öt videoklippel rendelkező dal érkezett, melyek kivétel nélkül elérték az első helyet az amerikai Billboard Hot 100-on. Katy Perry most kiadta hatodik kislemezét is, a The One That Got Awayt, amelynek a kisfilmjét október elején forgatták le. A hamarosan megjelenő videoklipben a gyönyörű énekesnő öregasszonyként is feltűnik majd.

Ma mutatták be a klip előzetesét Katy hivatalos VEVO-csatornáján, melyből kiderült, hogy a várva várt videó november 11-én érkezik majd. Az énekesnő a bemutatóban ismét fekete hajjal tűnik fel, a mostanában hordott rózsaszín helyett. A kisfilm a dal témájára épül, ami egy elszalasztott lehetőségről szól, egy olyan emberről, aki kicsúszott Katy kezéből, és ezt az énekesnő az élete végéig bánja.

Katy The One That Got Away című kislemeze hivatalosan október 11-én jelent meg, és az Egyesült Államokban eddig a 34. helyig jutott el, de a videoklip érkezése után talán ez a dal is felér majd a lista élére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek