Starity

VV Cristofel színészi babérokra tör

2011. november 04. 22:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csügged a Való Világ 5 első kiesője. Csaba győzelme ugyan megviselte Cristofelt, mert biztosra vette győzelmét a párbajban, most mégis új terveket szövöget a kubai macsó. A Tabu Tv riportere egy exkluzív szórakozóhelyen faggatta a temperamentumos fiatalt a terveiről és a Veronikához fűződő érzelmeiről.

hirdetés
VV Cristofel színészi babérokra tör

Cristofel úgy gondolja, hogy ő igazi példaképe lehet a mai fiataloknak, mert tökéletes csajozási technikája mellé kellő komolyság is párosul. Miután pedig belekóstolt a média világába, annyira megízlett neki, hogy ebben tervezi a további pályafutását.

„Szeretnék színész lenni, szeretnék műsorvezető lenni, a legnagyobb álmom, hogy mindenki felfigyeljen rám. Nem, mint statiszta vagy mellékszereplő, hanem főszereplő szeretnék lenni” – mondta el a Tabu Tv-nek a Való Világ egykori játékosa.

Úgy tűnik, a latin szerető nem csak a levegőbe beszélt, amikor a villában azt hangoztatta, hogy számára a családja boldogsága a legfontosabb.

A Tabu Tv kérdésére, miszerint mihez kezdene egy nagyobb összeggel komoly választ adott: „A családomat a legnagyobb mértékben segíteném, szeretném, ha nagyon-nagyon boldogak lennének.”

A Tabu Tv riportere a Veronikához fűződő érzelmeiről is kérdezte a 18 éves fiút. A beszélgetésből kiderült, hogy igenis komolyak a szándékai, és nagy tervei vannak a lánnyal.

„Én Veronikát szeretem, és nem akarom őt elveszíteni, várni fogok rá. Az lenne a legnagyobb célom, hogyha ő nyerné meg ezt az egészet, és ki tudnék vele utazni bármikor, bárhová” – árulta el a Tabu Tv-nek a skalpvadász.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek