Starity

Újra együtt Denise Richards és Richie Sambora

2011. november 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke bombázó és a Bon Jovi gitárosa ismét egymásra talált – adta hírül a US Weekly. Denise-t és Richie-t már korábban is fűzték egymáshoz gyengédebb szálak, ám románcuk 2007-ben véget is ért.

hirdetés
Újra együtt Denise Richards és Richie Sambora

Denise Richards és Heather Locklear exférje, Richie Sambora ismét megtalálták a szerelmet egymás oldalán. 2007-ben Denise-t azzal vádolták, hogy ellopta a Melrose Place sztárjának férjét, ám a színésznő cáfolta, hogy ő lett volna az oka Heather és Richie válásának.

A US Weekly magazin szerint az egykori szerelmesek – nemrég óta ugyan, de ismét egymásra találtak. „A szakítás után barátok maradtak mindazok ellenére, hogy min mentek keresztül. Denise durva időszakon van túl, de most remekül vannak mindketten.”

A színésznő életében nem Richie az egyetlen szerelem, hiszen Denise a nyár folyamán örökbe fogadott egy kislányt, akit Eloise-nak hívnak, valamint van két lánya Charlie Sheentől is – Sam (7 éves) és Lola (6 éves).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek