Starity

Robert Pattinson alig ismeri Kristent

2011. november 06. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson kínos helyzetbe került, mikor nem tudott arra a kérdésre válaszolni, mikor van barátnője, Kristen Stewart születésnapja.

hirdetés
Robert Pattinson alig ismeri Kristent

A Twilight három főszereplője, Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner a The Insidernek adott interjút. A riporter olyan kérdéseket tett fel nekik, melyekből kiderülhetett, mennyire ismerik egymást.

Robert Pattinson volt az első „áldozat”, és nagyjából jól is mentek a dolgok, míg az interjúztató fel nem tette azt a kérdést, hogy mikor van kollégája és egyben barátnője, Kristen születésnapja. Robert erre teljesen elvörösödött, majd egy kisebb fajta röhögőgörcsben tört ki, miközben azt hajtogatta, hogy ez mennyire kínos és szörnyű. Végül kinyögött egy április 8-át. A riporter megerősítette, hogy ez tényleg kínos neki, mert bár közel járt, egy napot mégis elcsúszott, ugyanis a lány április 9-én született. A brit színész ekkor azzal próbálta mentegetni magát, hogy a születésnapok megjegyzése nem éppen erőssége, ugyanis a családtagjai születésnapjait is folyton elfelejti, sőt, még a sajátját is.

Egyébként Kristennél is felmerült ez a kérdés, és bár ő egyből tudta, hogy Rob május 13-án született, hozzátette, hogy az évről fogalma sincs. Reméljük, hogy ez az apró incidens nem rondít majd bele kapcsolatukba, és inkább csak nevetnek a történteken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek