Starity

Valóságshow — amivel hamar híres lehetsz

2011. november 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanság nagy divat, hogy a hírességek bemutatják mindennapjaikat a nagyvilágnak. De vajon megéri? Összegyűjtöttünk néhány személyt, akik szennyesük kiteregetése miatt váltak celebekké.

hirdetés
Valóságshow — amivel hamar híres lehetsz

Egyre több az olyan híresség, akik kamerákkal körbevéve élik életüket. Van olyan, aki már évek óta csinálja ezt, de olyan is akad, akinek csak rövid ideig tartott a valóságshow-hírneve. Az MTV folyamatosan sugároz valóságshow-kat – Tinimamik, Liz vagyok, Real World –, de nem mindenki tudta kamatoztani a hírnevét a műsor után.

Az alábbi listában megismerhetsz pár realitysztárt, és megtudhatod, mi van velük manapság.

House of Carters
A két lány – Angel és Leslie – Nick és Aaron Carter testvérei. Az, hogy kamerákat engedjenek otthonukba, nem hirtelen ötlet volt, Angel ugyanis elmondta, hogy többször is felvetették a témát, majd végül bele is vágtak a bizniszbe. A minisorozatot az NBC csatorna sugározta 2006-ban, House of Carters néven. Az első pár részben megismerhettük a családot, utána pedig nyomon követhettük életüket. Angel jelenleg is modellkedik, Leslie pedig énekesi karrierbe kezdett.

Tinimamik
Farrah Abraham 16 évesen lett édesanya. A Várandós tinikből ismerhette meg a nagyközönség, majd őt választották ki, hogy egyike legyen annak a négy lánynak, akiknek életét nyomon követik a Tinimamikban. Láthattuk Farrah vívódását az anyjával, mikor épp főzni tanult, dolgozott, és persze eközben nevelte a kislányát, Sophiát. Farrah manapság szakácsként dolgozik, és ebből próbál megélni.

Liz vagyok
A fiatal lány sorozatáról sokan azt hitték, hogy nem a valódi életét mutatja be, de kiderült, hogy a Liz vagyok teljes mértékben az önállósodásra vágyó leányzóról szól. A sorozat elsősorban a fiatal lányokat célozza meg, s hatalmas népszerűségre tett szert szerte a világon, életét sokan követik figyelemmel. 2010 januárjában jelent meg az első évad az USA-ban, egyelőre húsz rész készült belőle, a második évadot pedig jelenleg is forgatják.

Jersey Shore
Sokan úgy tartják, ez a valóságshow egyáltalán nem közvetít jó üzenetet, ami talán nem is véletlen – ennek ellenére a sorozat tarol. Az első három szezont az éjszakai életről híres New Jersey-ben forgatták, a negyedik évadot pedig idén forgatták Olaszországban, mely számukra teljesen új környezetet jelentett. Azt egyelőre nem tudni, készül-e majd ötödik évad a fiatalok vad éjszakai életét bemutató sorozatából.

K, mint Kardashian
A Kardashian lányok – Kim, Khloe és Kourtney – gyakorlatilag a semmiből bukkantak elő, de a műsor remek ugródeszka volt számukra, hiszen valódi celebek lettek. Manapság is kamerák előtt élik mindennapjaikat, már több valóságshow-t forgattak, valamint azt is bemutatták, amikor Kourtney világra hozta kisfiát. Akiket érdekelt, Khloe esküvőjét is megtekinthették, ám a hírnév nem csak a jó oldal bemutatásával jár, ugyanis Kim válásának mozzanataitól hangos a sajtó. A lányok a forgatások ideje alatt egyre több boltot nyitottak, tehát üzleti ügyeikről is láthattunk felvételeket.

Audrina
A fiatal lány neve a The Hillsből lehet ismerős, ugyanis a sorozat forgatása után rengeteg felkérést kapott – és kap a mai napig is. Végül ő is beállt a realitysztárok sorába: 2011 tavaszán kezdte sugároni az MTV az Audrina nevű valóságshow-t, mely a House of Cartershez hasonlóan minisorozatnak számít, ugyanis 10 epizód készült belőle. Audrina családját és barátait is megismerhettük, valamint belepillanthattunk, mivel foglalkozik nap mint nap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek