Starity

Szagold meg Snookit!

2011. november 06. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Polizzi is beállt a parfümöt piacra dobó sztárok sorába. A Jersey Shore sztárja a tőle jól megszokott stílust hozta az üveg megtervezésénél.

hirdetés
Szagold meg Snookit!

Eau de Snooki! A Jersey Shore sztárja új parfümöt dobott a piacra, melynek olyan az illata, mint a cukornak (forró izzadtság és sajnálat helyett), ugyanis a Jersey Shore-os lakótársa mondta, hogy egy átbulizott éjszaka után izzadtságtól és bűntudattól bűzlött Olaszországban. Így nem is meglepő, hogy a valóságshow-sztár úgy döntött, saját parfümmel áll elő.

Snooki tegnap promótálta a terméket New Yorkban, ahol párducmintás naciban feszített, hogy megfeleljen a leopárdfoltokkal díszített parfümös üveg stílusának.

„Szeretem ezt az illatot, hisz én vagyok. Nagyon pezsgő, eszembe juttatja a vattacukrot és a sok édességet. Nagyon kacér, mert nyilvánvalóan szeretek flörtölni” – mondta a realitysztár a HollywoodLife-nak.

Azt elismeri, hogy az üveg nagyon tarka lett, és strasszok is vannak rajta, de bízik benne, hogy polcokra kerül. „Úgy érzem, mindenki imádja ezt az illatot – még a nyolcévesek is viselni akarják, és szerettem volna, ha engem tükröz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek