Starity

Miss Ecuador nyerte a szépségversenyt

2011. november 06. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén a kínai Csengtuban került megrendezésre a Miss International 2011 elnevezésű nemzetközi szépségverseny. Ebben az évben a 22 éves Miss Ecuador nyerte el a koronát, amit a tavalyi győztes, a venezuelai Elizabeth Mosquera adott át neki.

hirdetés
Miss Ecuador nyerte a szépségversenyt

A 2011-es esztendőben 67 ország legszebb lányai szálltak harcba a koronáért. Ebben az évben országunkat a 20 éves Virágh Nóra képviselte, aki agusztusban nyerte el a Miss International Hungary 2011 címet. Sajnos azonban a lány nem került be a legszebbek közé a nemzetközi versenyen.

A 67 lányból csak 15 juthatott a döntőbe, akik közül kiválasztották a királynőt. A 15 legszebb lány közt volt Thaiföld, Oroszország, Mongólia, Puerto Rico, Vietnám, valamint Ecuador szépe is.

Majd a lányok száma csökkent, hiszen felsorolták azt az öt lányt, akik közül egy megnyerte a Miss International címet. Így került be a Top 5-be Miss Puerto Rico (Desiree Del Rio), Miss Panama (Keity Mendieta), Miss Mongolia (Tugsuu Idersaikhan), Miss Venezuela (Jessica Barboza) és az idei győztes, a 22 éves Miss Ecuador, azaz María Fernanda Cornejo. A lány fejére a tavalyi királynő, a venezuelai származású Elizabeth Mosquera tette a koronát.

Azonban Miss Ecuador nem csak a koronát tudhatta magáénak. A verseny során két különdíjat is kapott, ő lett a Miss Beauty- és a Best Figure-díj nyertese. A verseny folyamán több különdíjat is kiosztottak. A Miss Friendship-díj nyertesei Miss Hawaii és Miss Mexico lettek, a Miss Photogenic-díjat venezuelai lány kapta. Kínai lány lett a Miss Talent-díj birtokosa, a Miss Elegance-díjat pedig Miss Russia kapta.

A lányokra a verseny során folyamatosan lehetett szavazni. Fél órán belül egy lányra csak egy szavazatot lehetett elküldeni. Így a szavazatok alapján a közönség kedvence Dianne Necio lett, aki több mint 350.000 szavazazatot kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek