Starity

Hajdu Bea tagadja, hogy összejött Szabó Ádámmal

2011. november 08. 13:01   |   Szerző: mosaictv

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mosaic TV a Művészetek Palotájában faggatta az X-Faktorból harmadikként távozó ikerpárt. Bea cáfolta a Szabó Ádámmal való viszonyáról szóló pletykákat.

hirdetés
Hajdu Bea tagadja, hogy összejött Szabó Ádámmal

Az ikrek kiesésük után is tovább folytatják amit elkezdtek: tovább szeretnének zenélni és énekelni. A Művészetek Palotájában egy olyan ékességnek számító zongorán mutathatták be tudásukat, melyen előttük csak neves előadók játszattak. A zongorázás után Bea és Mariann elárulták, hogy tudásban ugyan különböznek, de mindketten imádják a zenét és a billentyűket.

A lányok a kiesés kérdését még nagyon fájó pontként kezelik, és egyelőre nem akarnak elszakadni a többiektől és az X-Faktortól, ezért a műsor végéig a Corvin negyedben maradnak.

Nemrég a bulvársajtó a Csillag születikből megismert Szabó Ádámmal boronálta össze Hajdú Beát, aki azonban a Mosaic Tv kérdésére elárulta, hogy az egész egy médiahack, ők csak nagyon jó barátok, de több nincs köztük.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek