Starity

Kórházba került Kelly Osbourne

2011. november 07. 19:07   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Osbourne-nal titokzatos fejsérülés történt vasárnap délután miami otthonában. Édesanyja, Sharon azonnal kórházba szállította lányát.

hirdetés
Kórházba került Kelly Osbourne

Kelly Osbourne-tól hangos a média, s nem csak azért, mert kritizáló megjegyzéseket tesz Christina Aguilera alakjára, noha ő sem kérkedhet, hiszen rajta is akad pár felesleges kiló. Ezúttal kórházba kellett szállítani Sharon Osbourne lányát.

Kelly hivatalos Twitter-oldalán írta le, hogy Miamiban található otthonában egyszerűen felrepedt a feje, és édesanyja azonnal kórházba szállította őt. Most is ott tartózkodik, ahol nagyon jól kijön az ápolóival.

„Mindössze meg szerettem volna köszönni a kórház nagyszerű orvosainak és ápolóinak, hogy ilyen remekül gondomat viselték. Fantasztikusak vagytok!” – pötyögte mikroblogjára.

Egyébként Kelly Madonna Material Girl ruhacégének modellválogatása miatt tartózkodott Miamiban. Kívánunk neki mihamarabbi felépülést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek