Starity

Jennifer Aniston új lakást vásárolt

2011. november 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston nem keveset költ, ha lakásról van szó, nemrég ugyanis egy 9 millió dolláros luxuslakást vett, amely Manhattanben található.

hirdetés
Jennifer Aniston új lakást vásárolt

A Jóbarátok sorozat sztárja új lakással lepte meg magát, amely mindössze 9 millió dollárba került neki, valamint a Gramercy Park közelében található Manhattanben, mely mostanára a sztárok új paradicsoma.

A színésznőnek minden hónapban 11.000 dollárt kell majd fizetnie a lakás fenntartására, ám ez a pénz mindent megér, hiszen csak neki van kilátása a csodálatos Gramercy Parkra. Brad Pitt volt felesége számára 2011 igazán termékeny év volt, így a színésznő rájött, hogy jobban megéri pénzét lakásokba fektetni.

A manhattani luxusingatlan mellett Jennifer még két házat vásárolt New Yorkban, amelyekre összesen 20 millió dollárt fizetett, amikor pedig munkája akad Hollywoodban, bérelt lakásban él, melyért 17.000 dollárt perkál ki minden hónapban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek