Starity

Bradley Cooper: „Az anyám egy durva kritikus”

2011. november 08. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper édesanyja egy kegyetlen kritikus, mindig talál valami hibát fia filmjeiben, és nem fél attól, hogy ezt megmondja a színész szemébe.

hirdetés
Bradley Cooper: „Az anyám egy durva kritikus”

A 36 éves Bradley Cooper elmondta, számára ciki, hogy édesanyja mindig talál valami hibát a filmjeiben. „A szüleim nagyon tapasztaltak, és az édesanyám is mindig könyörtelen velem” – mondta a színész.

„Visszaemlékszem arra az időre, amikor még az Alias sorozatban játszottam, a szüleim felhívtak, és azt mondták: »Már nem tudunk megérteni, a földet nézted és mormogtál. Mondd meg a készítőknek, hogy többet ne filmezzenek közelről, mert az orrod nagynak tűnik, és az arcod eltorzultnak.«”

A színész azt is elmondta, hogy mostanában jobban kezdi érdekelni a divat is. Fiatalkorában még nem tudott rendesen öltözködni, a nyakában pedig mindig egy óriási ezüst lánc lógott. Nemrég pedig az amerikai sajtó azzal állt elő, hogy Bradley-t szerelmi szálak fűzik Jennifer Lopezhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek