Starity

Chenoa ismét a figyelem középpontjában

2011. november 09. 09:09   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt újabb dalt hallhattunk a gyönyörű mallorcai sztártól, ráadásul a novemberi Must! magazin hasábjain már nem csak hangjával, de külsejével is elcsavarja a férfiak fejét.

hirdetés
Chenoa ismét a figyelem középpontjában

Chenoa körül zajlik az élet. November elején fellépett egy spanyolországi showműsorban, ahol nem csak a Como un fantasma című új slágerét adta elő hatalmas sikerrel – mely egyébként e hónap 22-én jelenik meg hivatalosan kislemezként –, de betekintést engedett legújabb albumának további rejtelmeibe is, hiszen egy másik dalról végre szintén lehullt a lepel, melynek címe Simplemente tú (Egyszerűen te).

Ez a szám is kísértetiesen emlékeztet Corradini kisasszony korábbi zenei korszakára, tehát nem volt a készítők részéről zsákbamacska az az ígéret a chenoisták felé, miszerint a szép énekesnő ezzel a friss albummal úgymond visszatér a gyökerekhez.

Nem sokkal később újabb hír jelent meg, hogy az argentin származású, spanyol hölgy igent mondott a Must! magazin felkérésére és készült róla egy igazán szexis és igényes fotósorozat, mely már a novemberi számban látható.

A 36 esztendős dalospacsirta mindenesetre továbbra sem panaszkodhat, hiszen még mindig pontosan olyan gyönyörű és kislányos, mint pályája kezdetén, körülbelül 11 évvel ezelőtt. A képeket Maggi Torres és Anitta Ruiz készítette. A szuggesszív fotósorozattal egyébként Chenoa az OT-hez kapcsolódóan a The Triumph of a Decade programban való tizedik évfordulóját ünnepli.

A bulvár sem kíméli a szépséget, továbbra is fáradhatatlanul cikkeznek arról, hogy ő és korábbi kedvese, David Bisbal, most, hogy mindketten egyedülállóak, ismét érzelmekkel fűtve kerülgetik egymást. A híreszteléseket azonban mind Chenoa, mind pedig Bisbal egyértelműen és folyamatosan cáfolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek