Starity

VV5: Dya felforgatja Seherezádé életét

2011. november 08. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A plázacica hátrahagyott levele nagy bonyodalmat okozott a villában, de a hírek szerint idekint sem nyugszik a fekete szépség.

hirdetés
VV5: Dya felforgatja Seherezádé életét

A vasárnap esti párbaj vesztese a szokásokhoz híven hátrahagyott egy levelet, amelyben egy olyan titkot árul el, amit a többiek nem is sejtenek. Dya, úgy döntött lerántja a leplet Gergőről, és még most figyelmezteti Seherezádét arra, hogy a fiú össze fogja törni a szívét.

A hátrahagyott üzenet szerint a villa alfahímjének egyáltalán nem az esete Sheri és a szíve igazából még mindig a kinti barátnőjéért, Csilláért dobog, aki, ha nézi a műsort tudja jól, hogy Seherezádéval csak elszórakozik. Gergő a hallottakra nevetve reagált, és megköszönte Dyának a kamerákon keresztül. A szőke szenvedélyes nő azonban már kevésbé fogadta ilyen jól a hírt, és rövid tőmondatok segítségével véget is vetett a Gergővel való kapcsolatának, majd Annamarinak káromkodta ki magát. A fiú a riportszobában a nézőknek is elismerte, hogy szerelmük csupán egy villakapcsolat, így nem bánja a dolgot.

Dya azonban a hírek szerint nem csak a villában tud belezavarni állítólagos barátnője életébe. A hölgy ugyanis most szembesült azzal, hogy Seherezádé és Claudio már réges-régen szakítottak, és a szülei elmondták neki azt is, hogy az olasz macsó iránta érdeklődik. A csámcsogós lánynak egyáltalán nincs ellenére udvarlója, és hamarosan egy találkozót is nyélbe ütnek, a többi pedig a jövő zenéje.

Lehet, hogy Dya nem is jó szándékból szerette volna felnyitni Sheri szemét, inkább hátba szúrta? A csoportosulások a titok napvilágra kerülését követően megbomlottak a villában, és sokan Gergő ellen fordultak. Kinga pedig a nézőknél húzta ki a gyufát a viselkedésével. Nagyon úgy tűnik, hogy a fekete szépség többet ártott, mint használt az általa oly nagyon szeretett játékosoknak azzal, hogy jártatta a száját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek