Starity

Miley Cyrus szerelmes vámpír lesz

2011. november 08. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sorozat egykori sztárja új szerepkörben próbálja ki magát, és szinkronizálni fog.

hirdetés
Miley Cyrus szerelmes vámpír lesz

A Hannah Montana sorozat befejezése után Miley Cyrus már megcsillogtatta tehetségét a filmvásznon, de ezt követően főként zenei karrierjére koncentrált. Úgy tűnik, most visszatér a filmes berkekbe, és a hangját adja a 2012-ben megjelenő Hotel Transylvania című animációs filmhez.

Miley Dracula lányának, Mavisnek a karakterét szólaltatja meg, aki egy tini vámpír. A fővámpír szerepében a híres komikus, Adam Sandler díszeleg. A történet szerint a legrettegettebb gróf egy üdülőt épít a rémségeknek, hogy ki tudják pihenni a fáradalmaikat a nélkül, hogy az emberek megzavarnák őket. Természetesen a bonyodalmat a túlfűtött tinédzser lány fogja okozni a történetben, hiszen Mavis éppen egy halandóba szerelmes, menthetetlenül.

A Sony új rajzfilmjének a bemutatását 2012 szeptemberére tervezik, és olyan sztárok vesznek még részt a munkálatokban, mint Steve Buscemi, David Spade, Kevin James és Cee-Lo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek