Starity

Drake utálja a közösségi portálokat

2011. november 08. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes ki van akadva az internetre, nem szokott tweetelni, és a Tumblr-ért sem rajong. Oka egyszerű: szerinte a generációnk életét veszi el a világháló.

hirdetés
Drake utálja a közösségi portálokat

Drake – aki fülbemászó slágereket hozott már létre többek között Nicki Minaj-zsal és Rihannával – nem szokott olyan gyakran csiripelni a Twitteren, mint más sztárok. Végre fény derült arra, miért.

A tegnap megjelent The Source című magazinnak nyilatkozott arról, miért utálja ennyire a közösségi oldalakat; azok közül is az előbb említett Twittert és a Tumblr-t – egy óriási népszerűségnek örvendő blogot – emelte ki.

„Nagyon féltem a generációnkat. Az egyik legrémisztőbb dolog számomra a Tumblr; utálom, amivé lett. Azokra a tipikus középsulis csajklikkekre emlékeztet, akik mindenkin gúnyolódtak és akik meghatározták, mi a »menő«, de öt év múlva, amikor mind leérettségiztek, már nem is számított a szavuk. Senkit sem érdekelte – panaszkodott az énekes a Tumblr-re ami mostanában nagy népszerűségnek örvend világszerte. Sokan fansite-okat nyitnak rajta, mások blogolnak, és vannak olyanok is, akik egyszerűen csak »reblog«-olják az ott lévő fotókat, animációkat és videókat. – Ahelyett, hogy a gyerekek kijárnának szórakozni és emlékezetes pillanatokat szereznének, ezeket a képeket bámulják és kommentelgetnek mindenfelé. Kikészít. Amikor meg találkozol velük, teljesen némák. Tényleg rémisztő, milyen életet élünk.”

A Twitterrel kapcsolatban pedig van egy rossz emléke, ezért nem is használja már gyakran.

„Emlékszem, egyik nap, amikor az anyukámnak műtétje volt, felmentem Twitterre és ránéztem a beérkező üzeneteimre. Aztán egyen megakadt a szemem: »Csá, Drake, remélem, meghal az anyád«. Úgy értem, számítottam rá, hogy ezer bókból látok egy rosszat, de akkor is egyértelműen rosszul esett.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek