Starity

Taylor Lautner: Féltékeny voltam a farkasomra

2010. július 01. 15:03   |   Szerző: Nicole56

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Lautner a hétfői The Today Showban elmondta, az Eclipse a kedvenc része, és két életet él.

hirdetés
Taylor Lautner: Féltékeny voltam a farkasomra

„Az Eclipse a kedvencem a sorozatból.” meséli a 18 éves színész Matt Laurennek a hétfői The Today Showban. „Ez a könyv volt a kedvencem – úgy érzem az Eclipse-ben minden benne van – a romantika, az akció, a veszély – és egy következő szintre emeli ezeket.”

„Nagyon féltékeny voltam a farkasomra.” ismeri el Taylor. „Imádom az akciót – ez a szórakoztató része, és a farkasomé volt az összes akció a filmben.”

„Mi az, amit a többinél többször kérnek tőled (a rajongók)?” kérdezi Matt Taylortól. „Azt kérik, hogy vegyem le többet a pólóm” mondja nevetve. „Én meg azt mondom nekik: ’Most nem, de nézzetek meg június 30.-án…’”

És hogy Taylor mit csinál mikor otthon van? „Mikor otthon vagyok segítek a fűnyírásban, a tálalásban, kiviszem a szemetet… szóval mindenben.” magyarázza. „Két életet élek. Van ez, amikor azt csinálom amit szeretek [színészkedés], de van egy másik ami pontosan olyan, mint ezelőtt és szó szerint semmit sem változott.”

„Szóval mióta visszajöttél az Eclipse egy hónapos promótálásáról, a családod úgy bánik veled, mint azelőtt, hogy elmentél?” kérdezi a műsorvezető.

„Talán még szigorúbban.” válaszol. „Be kell pótolnom a fűnyírást!”

Az Eclipse egyébként rekordot döntött, az éjféli vetítésen 30 millió dollár bevétlet hozott, ezzel megdöntve a tavaly novemberben megjelet New Moon sikerét, mely akkor 26,3 millió dollárt hozott. Vajon megdönti a New Moon nyitó napon hozott bevételének rekordját mely 72,7 millió dollár?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek