Starity

Emilie de Ravin hercegnő lesz

2011. november 10. 17:05   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Once Upon A Time című új ABC sorozatban Kristin Bauer után most a Lost egykori sztárja, Emilie de Ravin is epizódszerepet kap.

hirdetés
Emilie de Ravin hercegnő lesz

Mióta kiderült, hogy a Szépség és a szörnyeteg karakterei is megjelennek majd a Once Upon A Time sorozatban, azóta megy a találgatás arról, hogy vajon ki fogja játszani Belle-t.

Most úgy tűnik, végre kiderül a titok, hiszen a készítők nem mást, mint Emilie De Ravint szemelték ki erre a szerepre, aki ismerős lehet a sorozatok világát követőknek, hiszen szerepelt már a Lost című nagy sikerű szériában is. Az utóbbi időben azonban a televíziózás helyett inkább a mozivásznon lehett látni, többet között az Emlékezz rám! című filmben, ahol Robert Pattinson oldalán játszott.

Emilie leghamarabb az első évad 12. epizódjában tűnik fel, ami a 2012-es év elején kerülhet adásba. Arról jelenleg még nincsenek információk, hogy visszatérő karakter lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek