Starity

Mickey Rourke ad tanácsot Lindsay-nek

2011. november 10. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori feketelistás sztár szárnyai alá fogadta a botrányhősnőt, ugyanis tanácsokkal látta el.

hirdetés
Mickey Rourke ad tanácsot Lindsay-nek

A hamarosan mozikba kerülő Halhatatlanok című film szereplője, Mickey Rourke – aki Hyperion királyt alakítja a 3D-s szuperprodukcióban –, hosszú éveken keresztül Hollywood rosszfiúja volt, s csaknem 20 évig volt feketelistán ügyei miatt. Sorsa Lindsay Lohanéhez hasonló, aki botrányaival elérte, hogy órákra börtönbe kerüljön, ám ennek ellenére mégis a Playboy címlapján viríthat.

Rourke hihetetlen visszatérést produkált az elmúlt években, s új filmjének premierjén néhány tanácsot adott a botrányhősnőnek: „Figyelj oda magadra, és ne törj le. A hírhedtségnek hála, ami húsz éven át keringett körülöttem, még mai napig lenéznek, és úgy vélik, nem megfelelő a teljesítményem, pedig már rég nem vagyok az az ember. Ne ess ebbe a hibába” – mesélte a börtönt is megjárt színész az Immortals Los Angeles-i premierjén.

Mickey hozzátette, a történtekért senkit sem tud hibáztatni, csak önmagát, s igazi ökör lenne, ha újra botrányokba keveredne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek