Starity

Inna aranylemezes lett

2011. november 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint tízezer példány fogyott el a Hot című albumából az egyik legsikeresebb és legismertebb román énekesnőnek hazájában.

hirdetés
Inna aranylemezes lett

Inna kedden a Kiss FM stúdióba volt hivatalos, ahol a Mexikói turnéjáról beszélt, valamint arról is beszámolt, hogy milyen meglepetéseket tartogat még rajongói számára külföldön. Mindemellett válaszolt néhány kérdésre, amelyet rajongói tettek fel neki Facebook-oldalán, és nyereményeket ígért a leghűségesebb rajongóinak.

Ám a nap legnagyobb meglepetése az volt, amikor Inna átvehette azt az aranylemezt, melyet a Hot albumért kapott, amelyből Romániában több mint tízezer példány fogyott el. A lemezt Catalin Muraru adta át neki.

Az énekesnő legközelebb olyan országokban fog fellépni mint Franciaország, Oroszország és Nagy Britannia, a legnagyobb show Párizsban lesz november 26-án a Starfloor eseményen, ahol többek között fellép Flo Rida, Nicole Scherzinger, Alexandra Stan, Taio Cruz, Jason Derülo és Pitbull is.

Ugyancsak ebben a hónapban egy nappal a Starfloor esemény előtt érkezik meg a román díva új kiselmeze, egy olyan dal, amelyen az énekesnő már hónapok óta dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek