Starity

Katie Holmes újra Joey Potter lenne

2011. november 10. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Cruise felesége a gyermeknevelés mellett szívesen tekintene vissza a múltba a sorozatbeli kollégákkal.

hirdetés
Katie Holmes újra Joey Potter lenne

Volt idő, mikor Katie Holmes nevét, még nem Tom Cruise feleségeként emlegette a világ. 1998-ban indult útjára az a nagysikerű sorozat, amely elhozta az akkor 20 éves lány számára az ismertséget. A Dawson és a haverok minden országban hatalmas sikernek örvendett, ahol levetítésre került, és Joey Potter karaktere mindenki szívébe belopta magát.

Valószínűleg Katie Holmes is boldogan gondol vissza az általa 128 epizódon keresztül megformált lányra, hiszen a napokban a Good Morning America show keretében elmondta, hogy nagyon szeretne egy visszaemlékező epizódot a sorozat lezárásaként.

„Nagyon vicces lenne. Nagyon szerettem játszani a sorozatban, és mindenkit imádtam. Sok közös emléket tudnánk felidézni” – vallotta be az elkényeztetett kis Suri Cruise édesanyja.

A Dawson és a haverok 2003-ban ért véget, számtalan elismerést magáénak tudva. Arról jelenleg még nincs információ, hogy James Van Der Beek, Michelle Williams és Joshua Jackson mit szólna egy új epizódhoz, de a rajongók biztosan örülnének, ha ismét együtt láthatnák a csapatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek