Starity

A The Wanted háborús zónába került

2011. november 11. 18:06   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

The Wanted tagjai a november 7-én megjelent albumáról közzétették a hetedik videoklipjüket, mely a Warzone nevet kapta.

hirdetés
A The Wanted háborús zónába került

A 2009-ben megalakult The Wanted angol együttes egyre fényesebb karriert fut – nemcsak Angliában, hanem az egész világon. November 7-én jelent meg a második stúdióalbumuk, mely a Battleground nevet kapta, és már három videoklip is készült róla: a Gold Forever, a Glad You Came és a Lightning. Tegnap viszont a banda közzétette a negyedik kislemezüket is, a Warzone-t.

A dal szövege mély érzelmeket rejt, melyet félig a srácok írtak. Valójában egy szakításról szól, amit megelőzően a lány megcsalta a fiút. A videó furcsasága, hogy az öt fiú klipbéli barátnője ugyanazzal az egy sráccal csalja meg őket. Minden – a történet és a helyszín is – ugyanaz, csak a kisfilmben a banda tagjai és a „barátnőik” váltogatják egymást a képkockákban.

A dal egyébként gyorsan halad a siker felé, ugyanis egyre jobb helyezéseket ér el az angol slágerlistákon. A rajongók is meg vannak elégedve a fiúk munkájával, hiszen gőzerővel koncerteznek, és igyekeznek legjobb formájukat nyújtani rajongóik számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek