Starity

Megérkezett Michael Bublé új karácsonyi dala

2011. november 11. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vancouveri családból származású fiatalember életében először jelentetett meg karácsonyi albumot, melyről meg is érkezett az első megklipesített dal, a Jingle Bells. A szerzeményben a Puppini Sisters működik közre.

hirdetés
Megérkezett Michael Bublé új karácsonyi dala

A Christmas című albuma október 24-én jelent meg, melyről megérkezett az első videoklip, a Jingle Bells. A dalban a Puppini Sisters énekel a sztárral.

Az első karácsonyi lemeze, a Christmas a Crazy Love című album folytatása, mely világszerte több mint 7 millió példányban kelt el, így többszörös platina lett Amerikában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Kanadában is.

„A karácsony mindig is a kedvenc időszakom volt az évből, és a családomnak is, így nagyon régi vágyam volt egy amolyan igazi karácsonyi lemez kiadása – nyilatkozta Bublé. Hiába volt 35 fokos nyári hőség Los Angelesben, teljesen karácsonyi hangulatba kerültünk a felvételkor. Persze sokat segített, hogy karácsonyi dekorációt raktunk fel a stúdióban…július közepén! Hadd mondjam el: édesanyám szerint ez az eddigi legjobban sikerült albumom! – folytatta az énekes.

Az új album producerei David Foster, Bob Rock és Humberto Gatica voltak. A lemezen vendégszerepel Shania Twain, a Puppi Sisters és természetesen Thalía, mexikói énekesnő is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek