Starity

Irene Núñez: „Az akaraterő a lényeg”

2011. november 11. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irene Núñez, a Miss Panamá World cím birtokosa interjút adott a HIP magazinnak, melyben elmesélte, hogy a kitartásnak és szerettei támogatásának köszönhet mindent, amit eddig elért.

hirdetés
Irene Núñez: „Az akaraterő a lényeg”

A panamai modell 2003-ban kezdte karrierjét a Chico y Chica Modelo nevű versenyen. 2009-ben már magáénak tudhatta a Miss Tourism International Panama címet, majd 2011 tavaszán az ő fejére került a Miss World Panama korona.

A csinos modell elmesélte, hogy valóra vált az álma, és ezt csak annak köszönheti, hogy sosem adta fel, és mindig maga mellett tudhatta szeretteit.

„Ha valamint nagyon akarunk, és teszünk érte, azt el is nyerjük, ez a lényeg, és ezt mindig észben kell tartani. Sokat kellett dolgoznom ahhoz, hogy kijussak a nemzetközi versenyre, és tudom, hogy ez az akaraterő és a szeretteim támogatása nélkül nem ment volna” – mesélte a lány, majd hozzátette, hogy nem csalódott amiatt, hogy nem kapott koronát a versenyen, ő így is nagyon boldog, hiszen rengeteg barátot és tapasztalatot gyűjtött e során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek