Starity

Újra képernyőn az Esperanza

2011. november 12. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 és a Story 5 után a Story 4 is műsorára tűzi az Esperanza című filmsorozatot. A népszerű széria november 22-étől minden nap 12 óra 10 perctől lesz látható, méghozzá dupla epizódokkal.

hirdetés
Újra képernyőn az Esperanza

Az Esperanza – eredeti címén Nunca te olvidaré – 1999-ben készült. Nemcsak hazájában, hanem világszerte is tömegeket vonzott a képernyők elé. Magyarországon 2001-ben vetítették először, méghozzá olyan nagy sikerrel, hogy több mint 2 és fél millió nézőjével akkoriban a Vad angyal után a második legnézettebb telenovellának számított.

Népszerűsége talán annak is köszönhető, hogy a készítők a hatalmas rajongótáborral rendelkező Enrique Iglesiast kérték fel a főcímdal eléneklésére. A világhírű énekes nem tudott nemet mondani az ajánlatra, így az ő előadásában csendült fel a Nunca te olvidaré, amely aztán a sztár Cosas del amor című korongjára is felkerült. Az Időtlen szerelem című telenovellához hasonlóan az Esperanza egyik epizódjában is feltűnt az Enrique, hogy elénekelje a népszerű dalt. Az epizódszereplés itt a fináléban történt meg, megadva a méltó zárást a sikeres produkciónak.

A történet Esperanza és Luis Gustavo szerelmét meséli el, akik már gyermekként is romantikus érzelmeket táplálnak egymás iránt. A fiataloknak hosszú időre külön kell válniuk, ám a sors évekkel később újra összehozza őket. Szerelmük beteljesedése viszont ekkor sem válik könnyebbé, hisz rengeteg próbát kell kiállniuk. Sok titok és ármány vár a párra, de csak rajtuk áll, hogy érzéseik felül tudnak-e kerekedni a megpróbáltatásokon.

Az alkotás női főszerepét Edith González alakítja, aki gyakorlatilag ezzel a karakterrel szerezte meg magának a világhírnevet. Partnere a már számos sorozatban játszott Fernando Colunga. Rajtuk kívül pedig még gyerekként láthatjuk Dulce Maríát, az RBD egykori tagját, de a szereplők közé tartozik még többek között Pablo Montero, akit jelenleg a Marichuy – A szerelem diadalában láthat a magyar közönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek