Starity

Barbee New Yorkban forgatott

2011. november 12. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar tinisztár egy videoklipet és egy reklámfilmet is leforgatott Brooklynban.

hirdetés
Barbee New Yorkban forgatott

Barbee New Yorkban forgatta le legújabb videoklipjét Érezni fáj című dalához, mely legújabb albumán, a Szívszilánkon kap helyet. A zene szerzője Kovacsics Ádám, a dal szövegét pedig maga az énekesnő írta. A forgatást hosszas szervezés előzte meg, hogy minden zavartalanul menjen.

Az ózdi lányt kedvenc sorozata, a Gossip Girl ihlette meg: „Micsoda élmény volt a kedvenc sorozatom helyszínein dolgozni! Örülök, hogy a részese lehettem, és élőben láthattam mindazt. Nemcsak a Gossip Girlből lehetnek azonban ismerősek a helyszínek, hiszen a Volt egyszer egy Amerikát és az Annie Hallt is a környéken vették fel."

Párja, az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs is elkísérte a tengerentúlra, és rengeteg helyre ellátogattak: Az volt az egyik legnagyobb meglepetés, amikor autogramot kaptunk Brooke Shieldstől az Adams Family előadása után” – mesélte vidáman.

A klip legtöbb részét Brooklynban forgatták, de Conie Islanden, a Time Square-en és a New York-i metrón is vettek fel jeleneteket. Az új videón kívül Barbee egy másik meglepetéssel is készült: jövőre egy új energiaital reklámarca lesz, és ehhez készítettek egy reklámfilmet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek