Starity

Temara Melek felégeti a táncparkettet

2011. november 12. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Temara Melek a nyár folyamán vált híressé a Pour It On Sweet című első, önálló számával. Mára már a második kisfilmje is elkészült. A Burn It Up lesz talán az a klip, amely meghozhatja a hírnevet az énekesnőnek.

hirdetés
Temara Melek felégeti a táncparkettet

Magyarországon nem túl nagy, de világszerte több százezres fővel rendelkező rajongótábora van Temara Meleknek. Első klipje sikerét talán Christian Beadlesnek köszönheti, aki feltűnt a videóban, de vajon mekkora sikere lesz a Burn It Upnak? Temara a kisfilm készítése során azt is bebizonyította, hogy nemcsak énekelni, hanem táncolni is tud. A kisfilmben egyébként feltűnik Temara öccse is, aki egy macit húz maga után.

A Burn It Up egy átlagos bulizós szám, mely tökéletesen illik a fiatalok hétvégi repertoárjába. Temara Melek igyekezett olyan dalt készíteni, mely nemcsak az ő, hanem az ifjabb rajongók életébe is passzol, tekintve, hogy az énekesnő mindössze 16 éves, s már nagyon régóta próbálkozik betörni a szórakoztatóiparba.

Az énekesnő szerint nagyon jól teltek a forgatási napok, hiszen a barátai és családja segítettek neki. Már csak az a kérdés, hogy elég jó-e a videoklip ahhoz, hogy Temarának teljesüljön az álma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek