Starity

Megérkezett a Hófehérke előzetese

2011. november 12. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hófehérke című mese új feldolgozásában Kristen Stewart játsza a harcos hercegnő szerepét, aki láncos ingbe bújva győzi le a Varázserdő rémséges teremtményeit.

hirdetés
Megérkezett a Hófehérke előzetese

Nagyot gondoltak a készítők, amikor belefogtak a mindenki által ismert tündérmese újragondolásának és leforgatásának. A Hófehérke és a Vadász egy teljesen új, felnőtt megközelítésből mutatja be a Disney legsikeresebb rajzfilmjét.

A gonosz királynő szerepében a hollywoodi szépség, Charlize Theron kényszeríti a történet szereplőit a fagyos félelemre és a bölcs távolságtartásra a rendkívül félelmetes, ugyanakkor kimért viselkedésével.
Az előzetesben a következőképp írták le hatalmának titkát:

„A szépség erőt ad nekem. Egy gyámoltalan leány életerejéből kell szívnom, mielőtt én magam a padlóra kerülök, ez tesz erőssé.”

A filmben előkerülő szerelmi szálak is meglepetést okozhatnak. Míg a mesében a gyámoltalan hercegnő a fehét paripán érkező hercegére vár, addig ebben a történetben a lány szerelméért az ifjú vadász (Chris Hemsworth) harcol, aki – ahogy a mesében is – megbízást kap a királynőtől, hogy vigye a színe elé a szépséges Hófehérke szívét.

A főszerepre két hölgyet tartottak esélyesnek. Az első, szinte biztosnak tartott befutó Phil Collins lánya, Lily Collins volt, az ébenfekete hajú, vörös ajkú, hófehér bőrű szépség. Végül azonban, az Alkonyat-filmek sápadt halandója, Kristen Stewart elhalászta előle a harcos hercegnő szerepet.

A film forgatásai még javában zajlanak, és a bemutatóig még jövő nyárig várnunk kell, de az első előzetes már megérkezett a sokak által várt mozihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek