Starity

VV5: Eszter szigorú szabályok szerint élt

2011. november 12. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 karrierista játékosának nem volt fényes gyermekkora, mert szülei minden lépését figyelték, és tiltották a szórakozástól.

hirdetés
VV5: Eszter szigorú szabályok szerint élt

A Dyával szemben fölényes győzelmet arató jogász lány fiatalkora nem volt éppen leányálom. Ezt ma már Eszter édesanyja, Ágnes is elismeri. A saját ügyvédi irodával rendelkező játékost mindentől tiltották fiatal korában, a szórakozást pedig csak hírből ismerte.

A jelenleg 29 éves lány soha nem mert igazán lázadni szülei ellen, akik azt is ellenezték, hogy beköltözzön a villába. Tinédzser korában általában próbált megfelelni szülei igényeinek, akik csak akkor engedték számára a szórakozást, ha tökéletes eredményeket hozott haza az iskolából, de a Való Világ 5-ről szövögetett álmait, nem hagyta szertefoszlani.

A lány elég fiatalon, mindössze 18 évesen kirepült a családi fészekből, de ez édesanyját ez nem akadályozta meg abban, hogy az egyetemi évek során is figyeljen a lánya dolgaira. A szigorú nő az iskolától kikérte Eszti órarendjét, sokszor felhívta és a vizsgák előtt is mindig ellenőrizte őt, hogy éppen mit csinál. Ágnes nem bánja, hogy ilyen kemény kézzel bánt a gyermekével, mert szerinte ez a nevelési mód kellett ahhoz, hogy a jelenleg eljárás alatt álló villalakó egy megbecsült és sikeres ember legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek