Starity

Kocsis Tibor halott édesanyjának énekel

2011. november 12. 18:06   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Malek Miklós félti versenyzője ma esti produkcióját, mivel Tibor érzelmei bármikor előtörhetnek, akár élő előadása közben is.

hirdetés
Kocsis Tibor halott édesanyjának énekel

Az X-Faktor versenyzője a ma esti műsorban az elhunyt édesanyjának fog énekelni. Az énekes próbálja kordában tartani érzelmeit, de a próbákon is előtörtek a könnyei.

Malek Miklós mentoráltja fél attól, hogy a színpadon fognak rátörni érzelmei, ugyanis a személyes érzelmekhez kötődő dalok sokat ronthatnak a produkció minőségén, bár az is igaz, hogy a nézők szimpátiáját is elnyerheti egy-egy könnycseppel. Sokan emlékeznek még arra az esetre, mikor Tabáni István a Csillag születik második szériájának nyertese, a produkciója közben sírta el magát.

„Anyukámat hosszú betegség után, 16 éves koromban vesztettük el, pont akkor, amikor egy tinit még jobban megviseli az édesanyja halála. Ez alatt az egy hét alatt pont azokat a mély érzéseket kellett a felszínre hoznom a próbákon, amiket akkor éltem át, így belőlem ez a felkészülés nagyon sokat kivett, érzelmileg teljesen kifacsart. Az első próbákon nem egyszer nem is tudtam végigénekelni a dalt, annyira elérzékenyültem, ezért Mikivel azon kellett dolgoznunk, hogy kordában tartsam az érzéseimet.” – árulta el a Blikknek Tibor.

Malek Miklós barátnője, a lengyel származású Kaisa is betekintést nyert az énekes egyik próbájára, és bár semmit sem értett a szövegből, mégis elérzékenyült és átérezte a dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek