Starity

Megan Fox függővé vált

2011. november 12. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformers-filmek sztárja szinte egész nap képes kedvenc játéka előtt ülni, és harcolni a többiekkel.

hirdetés
Megan Fox függővé vált

A világ legszebb nőjének is megválasztott Megan Fox nem tipikus cicababa. A Transformers-filmekből ismert színésznő a hétköznapokon nem éppen úgy lép ki az utcára, mint akit érdekel a megjelenése, ráadásul a hobbija sem tartható igazán csajos elfoglaltságnak.

Megan saját maga is elismerte, hogy igazi játékfüggő, és ha teheti, akkor órákon keresztül csak a gép előtt ül, és online játszik a kedvenc lövöldözős, katonás játékával.

„Megvettem a Halo: Reach-t. Teljesen elkötelezett lettem a játék iránt. A legtöbbször online játszom, és a többi játékosnak fogalma sincs ki vagyok. Sokan vicces megjegyzést tesznek a nevemre. A többi játékos többségében fiú, és tényleg nem is sejtik, hogy én lány vagyok. Arról meg végképp nem tudnak, hogy valóban velem viccelődnek.” – mondta el az Armani Cosmetics arca.

Reméljük azért a házastársi kötelezettségeit nem hanyagolja el a szépség, és a jegygyűrűjét nem azért nem láthatjuk a kezén, mert probléma lenne férje, Brian Austin Green és közte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek