Starity

Ke$ha dokumentumfilmet készít

2011. november 13. 09:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha nemrég tért haza afrikai útjáról, most pedig úgy döntött, hogy az ott látott veszélyeztetett állatok megérdemelnek egy dokumentumfilmet.

hirdetés
Ke$ha dokumentumfilmet készít

A popénekes Afrikába utazott egy kis időre, ám nagy tervekkel tért vissza. Az ott látott állatok megihlették őt, és dokumentumfilmet készít a fajok megmentése érdekében.

„Most jöttem vissza Afrikából két hete. Rengeteg csodás dolgot láttam, de ami legjobban bennem maradt, azok az állatok. Nagyon jól éreztük magunkat a barátnőmmel, életem egyik legszebb útja volt, most pedig úgy döntöttünk, készítünk egy dokumentumfilmet. Abban reménykedem, hogy ha többen megnézik vagy hallanak róla, rájönnek, hogy nekik is kötelességük védeni a természet eme ajándékait” – mesélte.

Az énekesnő nagy valószínűséggel nem csak a levegőbe beszél, hiszen köztudott, hogy imádja az állatokat, nem véletlenül választották a brit HSI Global nagykövetének. Reméljük, a film eléri hatását, hiszen rengeteg olyan állat van, akiket a kihalás veszélye fenyeget, bízzunk benne, hogy az emberek végre felkapják a fejüket, és észbe kapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek