Starity

Izzik a szerelem Chace és Lauren között

2011. november 13. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Nate-je megtalálta a szerelmet Lauren Conrad személyében? A páros között néhány forró csók csattant el egy parti során.

hirdetés
Izzik a szerelem Chace és Lauren között

Chace Crawford és Lauren Conrad egyre több időt töltenek el együtt, ami a sajtónak és a lesifotósoknak is feltűnt. Már napok óta találgatnak, hogy összejöttek-e, vagy csak szimpla barátság van kettejük közt.

Még október 29-én látták őket először együtt egy Los Angeles-i szórakozóhelyen, egy Voyeur nevű klubban, majd együtt mentek el egy romantikus sétára a városban, a bulizást pedig Shawn Pyfrom házában folytatták, ahol felforrósodott köztük a levegő, a szemtanúk szerint pedig elcsattant néhány csók is.

„Mindig is megvolt az a szikra köztük, csak eddig nem tudott kibontakozni – meséli Lauren barátnője. – Mostanában többet találkozik Chace-szel, sokkal boldogabbnak tűnik, és jobban is érzi magát a bőrében az utóbbi időkben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek