Starity

Miley Cyrus mégsem vadult meg?

2010. július 02. 00:12   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szexi ruhák, durvább előadásmód...Mostanában ezek jellemzik Miley Cyrust. Ő most mégis rácáfolt arra, hogy megváltozott volna.

hirdetés
Miley Cyrus mégsem vadult meg?

Miley Cyrus saját maga döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a Hannah Montana imidzset. A tinisztárnak talán túlságosan jól sikerült a felejtés? Hiszen mostanában kihívóbban öltözködik, a fellépései pedig...hát eléggé "extravagánsak". Emiatt sok támadás is éri Mileyt, mert ugyebár "nem mutat jó példát".

Miley nemrég az MTV-nek nyilatkozott ezzel kapcsolatban: "Nem lettem vadabb. Előadóművész vagyok, ami együtt jár egyfajta feltűnőbb öltözködési stílussal. Sok a pletyka, hogy bevadultam meg ilyesmi...én ezt nem értem. Egyszerűen csak ez a munkám. Minden előadóművész más a színpadon és a magánéletben is."

Hát...én kiállok Miley mellett! Úgy értem, hogy Lady Gaga vagy mondjuk Katy Perry viselkedhetnek a színpadon vadabbul, de Miley nem?? Mindegy, én mindhármukat szeretem, ezt csak megjegyeztem...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek