Starity

True Blood: újabb szereplővel bővül a csapat

2011. november 13. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy miért is rossz a tél és a tavasz a True Blood-rajongók számára? Azért, mert nem kapnak utánpótlást kedvenc sorozatukból. Ám szerencsére a híreket és a lehetséges spoilereket nem kell nélkülözniük.

hirdetés
True Blood: újabb szereplővel bővül a csapat

Szerencsére a 2011-es év késő ősze, majd valószínűleg a tele is izgalmas, új információkat tartogat a True Blood rajongóinak, hiszen a szereplők folyamatosan kikotyognak valamilyen ötödik évados információt, legyen az egy karakter a könyvhöz képesti mássága, vagy más, szorosan a következő szezonhoz kapcsolódó hír.

Emellett természetesen sorra tudhatjuk meg azon színészek neveit, akik a jövő nyáron kezdődő évadban kezdenek a sorozatban, mint például Lucy Griffiths, akiről november első napjaiban szivárgott ki a hír, miszerint Eric testvérét, Norát játssza majd.

A legújabb szereplő azonban egy érett hölgy, akit sok mindennek lehet nevezni, azonban amatőrnek biztos nem: A nevem Earl sztárját, Dale Dickey-t A Winter's Bone-ban nyújtott alakításáért több díjra is jelölték, amelyből néhányat meg is nyert. Az 50 éves színésznő naptára az elkövetkezendő évekre megtelt, az IMDb szerint idén jövőre 12 olyan filmet mutatnak majd be, amelyben szerepel. Dale egyébként a True Bloodban Marcus, a vérfarkas anyját, Annie-t alakítja majd.

Apropó, vérfarkasok: Joe Manganiello, alias Alcide Herveaux sem tudta tartani a száját, így néhány részletet megosztott a közönséggel az ötödik évaddal kapcsolatban – vérfarkas-ügyben: „A tudat, hogy még mindig vérfarkasokat castingolnak, hihetetlen. Egy teljesen új falka vérfarkas kerül be a sorozatba, s az évad olyan lesz, mint egy show, ami róluk szól. Olyan vagyok, mint egy gyerek, úgy várom!"

A sorozat írói most is felrúgják a könyv és a széria közti párhuzamot, hiszen Charlaine Harris ötödik könyvében megjelenik Alcide apja, ám a sorozatban nem is fog az írónő által megalkotott karakterre hasonlítani. Még két szereplő van, akiknek a nevét homály fedi: Rikki, egy vérfarkaslány és J.D., aki Alcide apját alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek