Starity

Gathania visszatér a zenéhez

2011. november 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd Idol negyedik szériájának versenyzője egy ideje nem hallat magáról, ám most egy tévéshow főcímdalát énekli, s a hírek szerint új dallal is előrukkol.

hirdetés
Gathania visszatér a zenéhez

A 25 éves Gathania Holmgren 2007-ben tűnt fel az Idolban, majd első dalát 2009-ben jelentette meg Get It Out címmel. Az énekesnő ugyan nem új dallal rukkolt elő, de a Kär & Galen című tévéshow főcímdalát jövő héttől Lotta Engberg helyett ő énekli. Emellett sokan azt is tudni vélik, hogy elkezdett ismét saját dalain dolgozni – ám ezt még nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Az azonban biztos, hogy gyakran jár stúdióba, ám hogy új dalait énekli-e fel, nem tudni. Azt viszont hamarosan megtudhatjuk, hogy ismét ostromolja-e majd a slágerlistákat.

Az új főcímdalról megjelent egy rövidke verzió is, amelyben először a régi, majd az új dal hallható, a műsor premierje pedig november 15-én lesz a Kanal 5 csatornán.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek