Starity

Tápai Szabina hazatérhet

2010. március 15. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elképzelhető, hogy 2 év légióskodás után újra haza pályán láthatjuk Tápai Szabinát

hirdetés
Tápai Szabina hazatérhet

Szabó Károly, a Békéscsaba elnöke kérdésünkre megerősítette, hogy a klub kapcsolatban áll a játékossal.

- Valóban tárgyaltunk Tápai Szabinával - mondta honlapunknak a klubvezető. - Még nincs megállapodás, de az ajánlatunkat megtettük, és a hónap végére el is dőlhet, hogy Tápai nálunk folytatja-e a pályafutását. Hasznos játékosnak tartjuk, aki a belső három poszt bármelyikén, azaz átlövőként és irányítóként is bevethető.

- Elképzelhető, hogy külföldön maradok, de az is lehet, hogy nyáron hazatérek. Tárgyalásban állok a Békéscsabával, de még nem dőlt el semmi - mondta el megkeresésünkre Tápai Szabina.

Tápai Szabina Kiskunhalason kezdte pályafutását, de Fehérváron lett ismert játékos. A Cornexivel Szabó Edina irányítása alatt EHF-kupát nyert, majd 2008 nyarán, hat év után távozott a csapattól, és a Randers légiósa lett. A magyar B-válogatottban is megfordult játékos nem töltötte ki a 2+1 éves szerződését a dánoknál, és egy év után a francia HB Feminin Arvorhoz igazolt, ahonnan szintén távozni készül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek