Starity

Alexander Skarsgård: „Édesapám jó barátom”

2011. november 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már tavasszal Cannes-ban bemutatták a Melankóliát, a mozilátogatók csak mostanság tekinthették meg Lars von Trier legújabb filmjét. Ennek kapcsán faggatták Alexandert édesapjához fűződő viszonyáról.

hirdetés
Alexander Skarsgård: „Édesapám jó barátom”

Alexander Skarsgård eddig ötször volt Svédország legszexibb pasija a nézők szavazata alapján, előtte pedig egyszer Stellan, az édesapja is. De vajon hogy telt a közös munka?

„Olyan egy szemét a filmben – mosolyodik el Alexander, majd Kirsten visszakérdez, hogy jól hallotta-e. – Nos, igen. Érdekesnek találom, hogy a karakterem felvette ezt az embert mint tanú az esküvőjére. Nem a legjobb barátja, hanem a felesége főnöke, és csak azért választotta tanúnak, hogy segítse a felesége karrierjét, ez sokat elárul Michaelről.„

Annak ellenére hogy Stellan karaktere, Jack nem egy megnyerő figura, Alexander számára mégis egy élmény volt a munka apjával: „Csodás volt, mi még sosem dolgoztunk együtt. Az egyik legjobb barátom, imádok vele lógni. Együtt lenni két hónapig, amíg forgattunk Svédországban, jó volt, de azt hittem, nem az apám, teljesen más volt.”

A fent említett versenyt – miszerint ki hányszor nyerte el Svédország legszexibb férfijának díját – egyértelműen Alexander nyerte, ám a papának is volt hozzáfűznivalója: „Letaszított a trónomról, ezt sosem fogom megbocsátani neki. Én voltam Svédország legszexisebb férfija, majd jött a fiam, és megválasztották ötször egymás után – csak hogy megmutassa apucinak" – mosolyodott el Stellan.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek