Starity

Veronica Maggio új albumon dolgozik

2011. november 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem hiszi, hogy idén megjelenhet bármi új anyag, ám jövőre mindenképp új szerzeményekkel örvendezteti meg rajongóit.

hirdetés
Veronica Maggio új albumon dolgozik

Veronica Maggio tavasszal adta ki harmadik nagylemezét Satan i Gatan címmel, s hatalmas sikert aratott vele Svédországban és Norvégiában is.

A 30 éves énekesnő idén díjat kapott az AIDS-prevencióban nyújtott munkájáért, emellett művészként is kitüntették: Jag Kommer című szerzeménye lett az év dala, illetve mint legjobb zeneszerző és legjobb dalszövegíró is díjat kapott.

„Az eddigi legjobb évemet zártam, de nem hiszem, hogy az új albumom még idén megjelenik. A legjobbat szeretném kihozni magamból, ezért valószínűleg csak jövőre lát napvilágot" – nyilatkozta a svéd énekesnő.

Emellett Veronica azt is megosztotta a riporterrel, hogy a Satan i Gatanhoz hasonlóan következő nagylemeze is svéd nyelvű lesz, ám nem zárkózik el az angol dalok elől sem, de arra még várni kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek