Starity

November végén tér vissza A főnök

2011. november 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kyra Sedgwick és csapata november 28-án nyomoz újra, igaz, a hírek szerint csak öt rész erejéig.

hirdetés
November végén tér vissza A főnök

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, A főnök idén véget ér. Szárnyra keltek olyan pletykák is, melyek szerint a hetedik, s egyben utolsó évad a szokásos 15 résznél többet kap, ám úgy tűnik, mégsem.

Szeptember 12-én adta le az amerikai TNT csatorna a szünet előtti utolsó részt, a kisebb kihagyás utáni első adás pedig november 28-án, hétfőn esedékes. A stáb néhány hete ünnepelte a 100. epizód leforgatását, melyről immáron azt is lehet tudni, hogy december 5-én kerül adásba.

A sorozat 2005-ös indulása óta több rekordot megdöntött, több Emmy-díjat is nyert, s nem mellesleg Kyra Sedgwicket a legbefolyásosabb sorozatszínészek közé emelte. A főnök hetedik évadának premierjén rekordszámú – mintegy 8,7 millió – néző ült le a televíziókészüléke elé.

Az utolsó öt részben is sztárdömping várható, csak úgy, mint az egész hetedik évadban. Az utolsó részt a tervek szerint karácsony másnapján, azaz december 26-án vetítik majd le Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek