Starity

19 nővel csalták meg Kat Von D-t

2011. november 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesse James 19 különböző nőt vitt ágyba a Kat Von D-vel való kapcsolata idején. A tetoválóművész kitálalt Facebook-oldalán.

hirdetés
19 nővel csalták meg Kat Von D-t

A híres tetoválóművész eléggé besokallhatott, ugyanis Facebook-oldalán kitálalt a Jesse Jamesszel folytatott kapcsolatáról. Kat egy hosszú levelet osztott meg a közösségi oldalon, melyben kifejti, hogy egykori párja – aki Sandra Bullockot hagyta ott érte – csaknem 19 nővel csalta meg kapcsolatuk során.

Kat Von D most már úgy gondolja, megérdemli a gúnyos megjegyzéseket a barátaitól, akik véleményére nem adott, amikor megismerkedett Jesse-szel.

„Igen, eléggé belefáradtam annak a lánynak a szerepébe, akit mindenki hibáztat azért, mert tönkretette Jesse és Sandra házasságát. Békére szeretnék lelni, és megbocsátani magamnak, amiért annyi rossz cselekedetet hajtottam végre. Most, életemben először megbánást érzek. Az idő az egyetlen dolog, amit nem tudsz visszakapni, hiszen ez a legértékesebb dolog az életben. Szóval, ha ebből a leckéből tanulhatok valamit, annyit mondanék, köszönöm, Jesse” – áll Kat Von D levelében.

A kapcsolatuk kemény lezárása ellenére a művésznő abszolút magabiztosan és tiszta fejjel gondolkozik, s „még mindig hisz az igaz szerelemben, jobban mint valaha”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek