Starity

Miley bekerült a Guinness Rekordok könyvébe

2011. november 15. 10:10   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus ismét bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, ami ennyi idősen nagy teljesítmény, hiszen 2008 óta már ötödjére kerül be a rekordok közé.

hirdetés
Miley bekerült a Guinness Rekordok könyvébe

Miley Cyrus ismét bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, ami már sikerült neki 2008-ban, 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben is, úgyhogy régi ismerősként köszön vissza az oldalakról. Sikerei miatt a The Best of Both World turné még három évvel ezelőtt rekordot döntött, hiszen a koncertfelvétele sokáig a legtöbb pénzt hozó turnéfilm volt: mindössze két hét alatt 253 millió dollárt kaszált vele. Ezt a rekordot Justin Bieber Never Say Never koncertfilmje azonban idén megdöntötte.

Miley négy címen fog szerepelni az oldalakon. Az Amerikai Egyesült Államokban a legtöbb slágerlistás dallal rendelkező tinédzserként, a Twitter legnépszerűbb tinédzsereként, a leggyorsabban elért toplistás albummal rendelkező tinédzserként (hiszen önállóan már 15 évesen a Breakout szólólemezével vezette a Billboard 200-as listát), valamint napjaink legjobban fizetett tinijeként.

Lehet utálni vagy szeretni a popénekest, de az, hogy tizenkilenc évesen már ötödszörre szerepel a Guinness Rekordok könyvében, nem kis teljesítmény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek